About Me

My photo
Haffizz Zakaria, 25, holds a Degree in Civil Engineering (Hons) from UiTM, Malaysia. A full time photographer with Third Xenon Photography; official photographer for Extreme Tough Fitness Centre in Semenyih, Selangor; part-time nasyeed instructor with Al - Fursan, nasyeed group from SMK(A) Pahang. Been working as civil engineer and project manager in various companies. Now aiming for something new in his life.

Monday, August 4, 2008

la.gu ba.ru Wisin N Yandel - Siguelo besh gilerrr!~




[Wisin:]
Los Extraterrestres
Aja
Otra Dimension

[Yandel:]
1 2 3 cuatro tragos se dio
Ahi fue que la rumba empeso
La nota le subio
La dominaba el alcohol
(los extraterrestres)
Siguelo siguelo bailandome nena
Me encanta la forma en como te meneas
Siguelo siguelo rosandome nena

[Wisin:]
(bien sencillo)
(yandeel!)

[Yandel:]
Piel con piel
Sasiandonos
Piel con piel
En la disco sobando mas
Piel con piel
Saciandonos
Piel con piel
En la disco sobando mas

[Wisin:]
(oye mama)
Adorable, insasiable
Lo que va a pasar es inevitable
(tu sabe)
Tienes que verle la cara, impecable
Mirale el cuerpo, envidiable
Mami que lindo como yo no me rindo
Parisea conmigo de sabado hasta domingo
Digame cuando, dame deso
Estoy esperando, mami dame un beso
Buen provecho lo echo echo
Si no puedo brincarlo entonce lo repecho
Yo se que de todos toitos estan por el techo
Ella se va conmigo, dalo por echo

[Yandel:]
Siguelo siguelo bailandome nena
Me encanta la forma en como te meneas
Siguelo siguelo rosandome nena

Piel con piel
Sasiandonos
Piel con piel
En la disco Sobando mas

[Wisin:]
(oye sinceridad)

De Ochocientas Sesenta mujeres que hay en la disco
Solo ati quiero darle un mordisco
Si se pega la pellisco
Tirame fuerte yo no me arisco
Ella se afinca se afinca
Entonces brinca, brinca brinca
El matatan te cuida la finca

[Yandel:]
1 2 3 cuatro tragos se dio
Ahi fue que la rumba empeso
La nota le subio
La dominaba el alcohol
Siguelo siguelo bailandome nena
Me encanta la forma en como te meneas
Siguelo siguelo rosandome nena

Piel con piel
Sasiandonos
Piel con piel
En la disco Sobando mas

[Wisin:]
Ey
SeƱora tu sabes quienes somos
W Yandel
Los Extraterrestres
Esta sintiendo el ritmo
Son inalcanzables nuestros niveles
Sueltala, duro
Victor el Nazi
Nesty Urba Marioso
Productores del mas aya
Los extraterrestres musicales
Hey
Sin duda los lideres

Sunday, August 3, 2008

ke.Las ba.tAL

biasanyer bgn pagi kul 7.20.. coz kelas kul 830.. bersiap2 n mandi 30 minit, then jalan kaki 10 minit, baki masa tu leh rehat2 n lepak2 kt kelas.. but td tetiba aku bgn kul 8.. and dgn sepantas kilat gi mandi.. antar msg kt hifzi (walaupun sebelah bilik jer tp aku tak tau dier ader ke tak) bgtau dier aku nk tumpang dier kalau dier tak gerak lagi.. tup2 lepas mandi aku bukak pintu, hifzi dah tercegat.. aku gelak hahhaah ceh dier pn bgn lambat. then kitorg pn bersiap ler.. start keter dah kul 820.. jammed plak... huuhh tensen.. tgk jam dah kul 830.. kitorg still lg kt dlm keter, sesak kt simpang nk masuk UiTM tuh huhuh.. tp akhirnyer lepas gak.. Dah parking2 tuh, gi nek lift.. lift plak ramai giler org.. tp aku tekan tgkt 8, ader 3 org jer nk gi tingkat 8.. nasib baek hehe..
terus lari2 gi kelas.. ye lar, dah kul 840 huhuh..
tgk2..
baca kat pintu
ECS408 CLASS CANCEL, MISS RINA

aiyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
perlu ker batalllllllllllllllllllllll
penat2 aku berkejaran
hifzi dah start sumpah2 hahahaa..

tp taper. aku ngan yg laen2 gi bekfas.. minum2 n makan sandwich huhuh :D

SE.ORANG

aper yg korang rasa kalau korang berjalan seorang diri di tengah2 bandar yg besar cam kl?
tak tau maner nk dituju, takde siapa yang meneman..hanya mengikut kaki melangkah.
pnah ke?
aku bukan setakat penah, tp banyak kali.. boleh kata setiap hujung minggu..
sejak aku duk kat shah alam nih lar..
bukan takde kawan, tapi takde saper nk ikut. ye lar. berjalan tanpa arah tujuan, takde duit, takde kerja.. saper nk ikut aku wat kerja giler..
but aku buat jugak..
sebab bg aku ni satu cara aku nk release tension, and sebab tu aku jalan sorang2.. aku leh tuju maner2 jer aku nk gi, aku leh fikir aper2 jer yg aku nk fikir..
ada org kata bahaya, lagi2 budak kechik mcm aku nih.. takut kena pau, kena rompak, culik, or worst..
tp nk wat camne..
selain beribadat, mengadu kt tuhan masalah aku, aku rasa ni lar yg paling best aku leh buat..
aku pasang mp3, kuar rumah, terus melangkah..
bas? cab? lrt? monorel? ok jer.. ye lar.. aku bukannyer ader transport. so jalan je lar.. sebab tu org ckp kt aku bahaya, sebab aku jalan kaki,laen lar kalau aku ader transport..

tp berjalan tu lagi best.. aku melangkah di atas bumi tuhan, dan hakikat yang rezeki-Nya ada di mana2, dan selagi tawakkal aku masih merealiti, selagi tu aku akan selamat di bumia-Nya..

aper lagi yang aku leh lakukan..
sebab aku takde teman nk bercerita

the best gift ever!~

fragrance baru Diesel - Fuel For Life..
wangi giler..

aku bagi kat org paling penting dalam hidup aku sekarang nih
dia kata membazir, tapi aku tak kata macam tu

aper sgt nilai sebotol fragrance, dgn kemuliaan hati dan masa yang diluangkan
bukan sesaat, bukan seminit
tapi 5 jam..

m.a.L.u

aper lagi yg leh di terangkan dengan maksud perkataan yang jadik tajuk post aku nih? ntah lar.. korang pn tau kan.. aper maksudnya (unless korang tak berbahasa melayu). yes, malu, satu perkataan yang bermaksud baik dan buruk, bergantung pada penggunaannyer. malu bertempat, malu untuk membuat perkara2 jahat tu baik.. tapi camne kalau 'memalukan', or 'dimalukan'? semua org nk elak kan?.. ntah lar.. korang fikir lar sendiri..

minggu ni takde aper2 yang menarik. aku dah pindah umah, dari umah yang penuh kesialan kepada umah yang agak membuatkan aku happy (hopefully berterusan). aku duk 4 org.. sewa 950.. sakit gak ar.. tapi nk selesa n keselamatan punyer pasal, then duduk je lar. family aku pn kata tak kisah, means aku dah dapat restu untuk duduk, so, better pindah. lagipun dekat ngan uitm nih, nk gi fac aku pn dekat (tiap2 ari aku jalan kaki) hehe..

jap. then aper kaitan dgn tajuk post aku? MALU? ermm..
ntah lar guys..
kalau tak henti2 melakukan kesilapan.. korang tak rasa tu sesuatu yang memalukan ke? kenapa aku berulang kali buat salah, sedangkan aku tau salah tuh leh aku elakkan.. kenapa? sebab aku nih budak kechik? senang org nk permainkan? senang untuk buat silap? mmg lar aku selalu dapat ayat 'ni untuk org dewasa, budak kechik tak leh campur', tpi tu pn dari kawan2 aku n diorg bergurau (and im happy for that).. tp kalau dah kesalahan tu bawa mudarat pada diri aku sendiri.. knp aku terus buat? bila aku nk dewasa? wake up AzraeL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~

aku terlalu mencari jatidiri?
atau memang ditakdirkan sunyi?


aku sangka aku dah jmpe org yg leh bawa aku ke arah yang aku perlukan dalam hidup..