About Me

My photo
Haffizz Zakaria, 25, holds a Degree in Civil Engineering (Hons) from UiTM, Malaysia. A full time photographer with Third Xenon Photography; official photographer for Extreme Tough Fitness Centre in Semenyih, Selangor; part-time nasyeed instructor with Al - Fursan, nasyeed group from SMK(A) Pahang. Been working as civil engineer and project manager in various companies. Now aiming for something new in his life.

Friday, September 11, 2009

im back!!!

salam! wahhh lama tol aku xupdate blog aku neh huhuh.. ni tetiba je ade perasaan nk mengupdate hehe.. nk berkongsi dgn dunia perihal kehidupan yg mungkin xde lar seberapa sgt tp dah cukup untuk memeningkan kepala aku sendiri :D

anyway, hari ni hari ke 21 berpuasa. giler cepat tol rasanya puasa kali ni.. sedar2 dah minggu ketiga n lebih kurang 8-9 ari je lg berpuasa! hati n otak dah mmg ade kat kampung dah, xde kat kampus, awal2 lg dah balik. badan je ade kt shah alam neh. dah start kemas beg sikit2, tiket raya pn dah beli (awal2 puasa ari tu coz takut abis). aku balik ke muadzam shah nek bus pukul 230 ptg kt Putra.. aduhai.. letihnye nnt nk nek bus, dah le 4 jam.. but xpe2.. smgt nk balik kg tu sgt tebal!! xterasanya lar 4 jam tu.. dah biasa lg pn hehe..

ape yg menarik spjg aku xupdate nih?
ermm..
ape ye..
aku pn xtau..
xpasti aku berada di tahap apa sekarang
xpasti hidup aku skrg stabil ke x
xpasti pasal segala benda
yg aku
aku jalani je kehidupan aku hari demi hari..
terus melangkah
bergelak ketawa bersama teman2 aku yg tersyg
yg alwayssss with me
thanks guys!!!!!!!!!!!


beb, xde citer menarik lg ar..
nnt ar ade citer menarik aku update lg hahahahhaha
aku kt library tgh wat assignment Research Methodology yg entah ape neh!!
salam



'kerana cinta yg aku cari itu, bukan berada di pihak yang benar'

1 comment:

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

akhirnye.. ada jugak nukilan dari ko kechik.. setelah hampir berlumut blog ko.. keep on posting..