About Me

My photo
Haffizz Zakaria, 25, holds a Degree in Civil Engineering (Hons) from UiTM, Malaysia. A full time photographer with Third Xenon Photography; official photographer for Extreme Tough Fitness Centre in Semenyih, Selangor; part-time nasyeed instructor with Al - Fursan, nasyeed group from SMK(A) Pahang. Been working as civil engineer and project manager in various companies. Now aiming for something new in his life.

Monday, September 14, 2009

SehaRi laGi naK baLik!!

aduhaiiii.. lmbtnyer lar nk tunggu hari esok.. huhuhuhhuhuhu
saya da xde mood nk gi kelas
so
dsebabkn da xde mood... terus melakukan aktiviti2 yg digemari





dari kiri.. Ila, Aku, Inaz n Anis

ni sementara menunggu kelas Quality Management.. kelas Mr. Azmi yg cool giler ahakz. walaupun kelas ni 3 jam, n subjek membaca, but die explain tu besh, ade je idea die nk bercerita, n yg paling penting, ape yg die citer tu berkaitan dgn dunia civil engineering neh, kira cam die nk byk pengalaman ar..



ni Annie..

kelas kul 830. sepatutnye abis kul 1130.. leh lak abis kul 940 haha. Mr Azmi neh mmg cool giler ar~ so lepas abis kelas terus pegi teman deqla jap g amik sticker kenderaan UiTM yg baru sessi 2009/2010. byk nyamuk lak unit keselamatan neh haha.. ntah pape2 tol. xselesa aku nk menaip..



sempat lagi amik pic kt tempat parking terbesar kt uitm neh, padang kawat :D



ni lak dgn DeQla~~

dlm keter aku sambung menaip hehe..tp aku pn da xde idea nk menulis ape.. korang tgk je ar gambo2 nih.. (tetiba aku cam jenis rajin lak amik gambo, sebab takot korang boring tgk blog aku asyik menulis je pjg2 hehe...)



hahaha.. ni anis senget~~


ni je utk entry kali ni. klu aku rajin, ptg nnt aku update lg. ahakz!!

No comments: