About Me

My photo
Haffizz Zakaria, 25, holds a Degree in Civil Engineering (Hons) from UiTM, Malaysia. A full time photographer with Third Xenon Photography; official photographer for Extreme Tough Fitness Centre in Semenyih, Selangor; part-time nasyeed instructor with Al - Fursan, nasyeed group from SMK(A) Pahang. Been working as civil engineer and project manager in various companies. Now aiming for something new in his life.

Monday, March 19, 2012

Some Pics


asyik gamba je kan? dah tu je akur asa aku reti buat ahaha. dua gamba ni leh jadi iklan Canon (dem perasan gile)

Wednesday, March 14, 2012

Photoshoot with Hahn

This is Hahn, my senior from SMKMS. He's now working as a pilot in Jakarta. This is an old sessions. Just wanna put here ekekeke









all photos by Haffizz Zakaria

Cara kami berkawan?

Takkan ada sape yang paham. Kalau berjumpa, bleh berborak tentang apa sahaja, tanpa ada batasan. time bergurau mmg kasar, tp masing2 tau itu hanya gurauan. mmg kasar sgt2, sampai kalau org luar tgk pn pelik. kira kalau melibatkan org luar yg xpaham, mmg leh bawak gaduh la. tp bg kami tu normal. kami tahu ape yg kami guraukan. klu berjumpa, masing2 hanya akan balik ke rumah time tido. itupun, klu tido kat umah. kadang2 tido kat luar je :)



Membesar bersama, dari sekolah rendah, sampai masing2 da keje skrg. leh communicate pakai mata je kadang2 hahaha. kalau bcakap, xyah abiskan ayat pn da paham. ayat yg hanya kami je paham. org lain maybe anggap kitorg xmatang, xde berwawasan, asyik melepak je. tp salah sorg dr kami adalah engineer, technician, eksekutif, manager dan mcm2 lagi. sbg contoh, time kami amik gamba ni kt bandar. dlm kul 12 lebih (pas amik gamba, borak kat situ sampai kul 3 pagi). esoknye ade la org tanya n cam bising2 "mende la korang wat kat situ ngn kamera la hape la". its like, wtf? kami xganggu sesiapa. polis pn xkisah, maka, apahalkah ko? hahaha



the best part, we'll never hurt each other and will never leave anyone of us. No matter how they toss the dice, we'll always be together.



*dalam gambar - Saya, Pian, Baraq dan Qayyum
*diambil pada 2011 sebelum semuanya bkeje
*we're part of Band Of Brothers consists of 13 members who've been together since childhood

Norizan's @ Pok's Wedding!



ok, so 13hb lepas kawan sekolah saya kawin. ye, hari selasa ye.. bila tanya apsal, die ckp time tu je die free. xpe la nk wat camne kan. so berlangsungla majlis tersebut pada hari selasa. ramai gak org2 kg die. majlis kt Kg Bukit Serok, Pahang. Ujan punya la lebat malam tu menjadikan tanah berlumpur, so xjadilah pengantin nk berarak. dah kesian di situ, maka saya ngn geng2 pn berjanji akan mengambil gambar yg terbaik untuk Pok! tu salah satu hasilnye~ nnt klu rajin update lg k ekeke